GENEL

AFETTEN ZARAR GÖREN VATANDAŞLARI TEK TEK ZİYARET ETTİ

Şiddetli yağış sonrası Ceyhan Nehri ve derelerin taşması sonucu doğal afetin yaşandığı bölgelerde hemşerilerini yalnız bırakmayan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper BOYDAK, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut ve Meclis Üyesi Candan Karataş ile bölgede inceleme yaparak, vatandaşların taleplerini dinledi.
 
BAŞKAN BOYDAK “AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
 
Ceyhan’ın birçok bölgesinde tarım arazilerinin sular altında kaldığını belirten Başkan BOYDAK, “Üst, üste yaşanan doğal afetlerden dolayı bölgemiz büyük zarar gördü. Dün Sarıbahçe, Büyükmangıt ve Ceyhan Nehri sınırındaki bölgelerde mağdur olan mahalle sakinleri ve çiftçilerimizi ziyaret ettik. Bugün suların yükselmesi ile zarar gören İnceyer Mahallemizde evleri sular altında kalarak maddi zarara uğrayan hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık. Zarar tesbit çalışmalarımız devam ediyor, kurumlarımız ve STK temsilcilerimiz ile incelemelerde bulunduk.  Adana’mızın afet bölgesi ilan edilmesi için görüşmelerimiz devam ediyor. Bölgenin afet bölgesi ilan edilmesi çiftçilerimizin ve vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesine vesile olacağını düşünüyorum. Ayrıca evleri, malları zarar gören hemşerilerimizin de yaralarını sarmak için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
 
Vatandaşlar, bu zor günlerinde yağmur, çamur demeden yanlarında olan Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper BOYDAK’a teşekkür etti. Başkan BOYDAK ve beraberindeki ekip ile bölgede su altında kalan evleri tek tek inceleyerek, mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini dinledi.

Başa dön tuşu