SİYASET

AK Parti İl Başkan Vekili Şerif Güler’den yeni yıl mesajı

Başkan Vekili Şerif Güler, yeni yıl sebebiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Adanalı hemşehrilerimizin yeni yılını yürekten kutluyorum. 2019 yılının, umutların daha da çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

 

Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. İnşallah, 2019 yılı, her şeyden önce kardeşliğimizin pekiştiği, kardeşliğimize kastedenlerin ise kaybettiği bir yıl olur.

 

Bizler, ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza ederek, kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz."

 

Mesajında, birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştirilmesine de vurgu yapan Başkan Vekili Şerif Güler, "Milletimizin arasına nifak sokmak isteyenler, milleti birbirinden ayırmak, koparmak isteyenler, acıları istismar edenler, tarih boyunca hep kaybettikleri gibi hiç şüphesiz bugün ve yarın da yine kaybedecektir.    

 

Ben 2019 yılının, kardeşliğin egemen olduğu, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başa dön tuşu