SİYASET

AK Parti’ye Katılımlar Devam Ediyor

İl Başkanlığı'nda yapılan törende konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, milletin ve ümmetin geleceği, hatta dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların geleceği için ortaya koyduğu emek noktasında, bizlerin Allah'ın izniyle dimdik Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durduğumuzu ifade edeceğimiz, sandıklarda da bunu herkese göstereceğimiz o 2019'a girerken sizlerin AK Parti ailesine katılmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti" dedi.

 

Başkan Fikret Yeni, "Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlenmesinden rahatsız olanlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasetin dışında olmasını hedefleyenler, sizlerin akın akın böyle aramıza katılarak davamıza sahip çıkması, bizlerle birlikte omuz omuza bu davanın gelişimine ve ülkemizin kaderine katkı koyma iradesini ortaya koymasıyla inşallah emellerine ulaşamayacaklar. Bizler yaydan çıkmış ok gibi 2023 hedeflerine, 2053 hedeflerine, o büyük hedeflere ulaşabilecek Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birer bireyi olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içerisinde olacağız. Bu millet 15 Temmuz’da vatanı için gerekirse canını verebileceğini; vatan toprağının, canından, ailesinden ve mal varlığından daha önemli olduğunu göstermiştir" dedi.  

 

AK Parti'ye üyeliklerini yaptıranlara, İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ile İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler parti rozeti taktı. 

Başa dön tuşu