GENEL

Allah Türk Silahlı Kuvvetlerini muzaffer eylesin.

Türk Askeri’nin; Türkiye’nin güvenliği ve bekası için hareket ettiğini, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nın bu yüzden düzenlendiğini belirten Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, “Allah, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Afrin’de ve nerede görev yapıyorsa muzaffer eylesin” dedi.

 

Başkan Gökçe, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizce, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için dua ediyoruz. Bu amaçla Kaymakamlığımızın da katılımıyla Zafer Duası ettik. İlçe Müftülüğümüz personelince Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Devletimizin ve belediyemizin görevlileri ile birlikte, halkımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz programda şehitlerimiz için de dua ettik, vatan uğruna can verenlere ve gazilerimize minnettarlıklarımızı bildirdik. Cenab-ı Allah şehitlerimizden, gazilerimizden ve vatanı için zor koşullarda canını hiçe sayarak savaşan askerlerimizden razı olsun” diye konuştu.

 

Saimbeyli Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Zafer Duası etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı, katılımcılar zafer için canı gönülden dua etti.

Başa dön tuşu