SİYASET

“Anayasa değişiklik paketi toplumu ilgilendirmiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Anayasa değişiklik paketi seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 

ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜ
Tümer, bu kapsamda Seyhan ilçesine bağlı Küçük Dikili mahallesinde esnaf ve vatandaşlara seçimlerde bir ‘Hayır’ın önemini anlattı. CHP Seyhan İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Hamdin Öztep, gençlik kolları üyeleri, Dr. Ahmet Adıgüzel ve Kurultay Delegesi Hasan Aslan’la birlikte Küçük Dikili’deki esnafları tek tek ziyaret eden hayırlı işler dileyen Tümer, vatandaşların sorunlarını da dinledi.

 

“ANAYASA PAKETİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMİYOR”
Koza ve Söğütlü Mahallesi muhtarlarıyla da görüşen Tümer, “Halkımızın hayırlı bir gelecek için ‘Hayır’ı tercih edeceğine inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin parlamenter, demokratik bir sistemle yönetilmesi gerekiyor. Önümüze sunulan Anayasa paketinde esnafımızı, çiftçimizi, öğrencimizi, emeklimizi, işsizimizi ilgilendiren bir durum yok. Sadece ve sadece bir kişinin tüm Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kazanımlarına hükmetmeye çalıştığı Başkanlık sistemi girişimi ülkemizi geriye götürmekten başka bir işe yaramaz” diye konuştu.

 

“GELECEĞİMİZ İÇİN HAYIR”
Çocuklar ve gençlerle hatıra fotoğrafı da çektiren Tümer, “Başkanlık sistemi sadece bugünü ilgilendiren bir konu değil. Gelecek nesillerimizin olumsuz etkilenmemesi adına vargücümüzle, Pazar gününe kadar ‘Hayır’ı anlatmaya özen göstereceğiz” dedi.

Başa dön tuşu