SANAT

Anne Büyüyorum

TÜYAP tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde, ÇUFAŞ, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 10. Kitap Fuarı 7 – 15 Ocak tarihleri arasında

Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 15 Ocak 2017 Pazar akşamı saat 19.00’da sona eren ve 265 bin okurun ziyaret ettiği fuarda Adanalı yazarlar arasında yer alan Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder de büyük ilgi gördü.

 

Adana Büyükşehir Belediye standında okuyucularıyla buluşan Terapist Dr. Ejder, bir yandan “Anne Büyüyorum Bana Yardım Et” adlı kitabını imzalarken bir yandan da okuyucuların sorularını yanıtladı.

Kitabıyla ilgili bilgi veren Dr. Ejder, “Her gün ismini ve yaşını bilmediğimiz çocuklar fiziksel, cinsel ya da duygusal ihmal veya istismara uğruyor. Medya aracılığıyla öğrendiklerimizden başka nice içe atılmış öyküler, sessiz çığlıklar, kâbus dolu günler yaşanıyor… Bütün bu gerçeklerle kaçarak değil, bilgilenerek ve etrafımızı doğru bilgi ile buluşturarak savaşabiliriz.  Bu savaşta en büyük görev tabii ki anne babalara düşüyor. “Anne Büyüyorum Bana Yardım Et” kitabımda, günümüz dünyasının kanayan yarası olan bu konuda, yani çocuk istismarıyla savaşta neler yapılabileceğiyle ilgili önemli ipuçları yer alıyor.” şeklinde konuştu.

 

Dr. Obengül Ejder, fuar boyunca ziyaretleriyle standı dolduran tüm okuyucularına, danışanlarına ve Adana Büyükşehir Belediye standını Adanalı yazarların hizmetine sunan Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Başa dön tuşu