GENEL

AOSB 8. FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

ADANA / Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü tarafından sanayiciler ile çalışanlarının buluşmasını, kaynaşmasını ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla düzenlenen Futbol Turnuvası’nın 8’ncisi 2 Şubat Pazar günü başlıyor.

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen ve bu yıl vatanını canı pahasına savunan “Mehmetçik” anısına düzenlenecek olan turnuvanın kura çekimleri tamamlandı. 

AOSB Bölge Müdürlüğü Seyhan Toplantı Salonu’ndaki kura çekiminde, turnuvaya katılacak takımların eşleşmesi takım temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Yoğun bir katılımla ve oldukça heyecanlı geçen kura çekimi sonuçları adeta nefesler tutularak izlendi. 

Sporun birleştirici ve bütünleştirici yönleri ön planda tutularak gerçekleştirilen turnuvaya bu yıl 8 grupta 40 takımkatılacak. Turnuvanın her yıl olduğu gibi bu yıl da dürüstlük, kardeşlik, dostluk ve centilmenlik duygularıyla geçmesi bekleniyor.   

Sanayiciler ve çalışanlarının yanı sıra ailelerinin de katılarak heyecan ve eğlence dolu hafta sonu geçirdikleri turnuva; Huzurevleri Mahallesindeki Park Arena Halı Sahada Pazar günleri gerçekleşecek. 

İLK HAFTA KARŞILAŞACAK TAKIMLAR

Turnuvanın ilk haftasında karşılaşacak takımlar şöyle:

Park Arena 1: AFAD -Tat Nişatsa, Rayya Vagon – Adana MMO, Ulusoy Tekstil – Toros Kumaş, Eksoy- Amylum Nişasta, Oğuz Tekstil – Sarten Ambalaj, Bilici Yatırım – Geta Tarım, Kimtex – Ares Isı, Ako Mermer – Barış Teknoloji

Park Arena 2: Teknoloji – Ankutsan, Yurtiçi Kargo – Tezkim, Teknopark-  Santa Yalıtım, Kastamonu – Abdioğulları, Beta Gıda – Atlas Denim, AOSB –  Asanbaş Çivi, BCN Tekstil – Kimsoy, Ertar Kimya – Zahit Alüminyum. 

Başa dön tuşu