SPOR

Arın, “Şartlar ne olursa olsun mücadelemizi bırakmayacağız”

Arın, “ Konum olarak zor durumdayız ama elimizden geleni yapmak için gayret gösteriyoruz. Matematiksel olarak şansımızın devam ettiği her maç bizim için finaldir. Beşiktaş maçında şartlar ne olursa olsun oraya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

 

Adanaspor’un matematiksel olarak ligde kalma şansının halen devam ettiğini ifade eden Arın, şu şekilde konuştu;

 

Arın; “Matematiksel  olarak şansımızın devam ettiği her maç bizim için finaldir. O yüzden bizim matematiksel olarak şansımız devam ettiği her süreçte final maçı gibi sahaya çıkacağız. Mümkün olmayan şey yoktur. Mümkün olan hale getirmek bizim sahaya süreceğimiz oyuncularla olur. Onlarda bu işi başarmak için olağanüstü gayret göstereceklerine inanıyorum. Tabi ki imkansız gibi görünen bir mücadelenin içerisindeyiz. Biz bu imkansız mücadeleyi zarif ve zevkli hale getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Keskin; “Puan alınmayacak takım yok”

 

Adanaspor’un orta saha oyuncusu Sami Can Keskin, Beşiktaş maçına konsantre olup puan veya puanlar almak istediklerini ifade etti. 

 

Keskin,” Beşiktaş, ligin iyi futbol oynayan takımlarından biri. Her takımın kendine göre eksik yönleri var. Bizde bunları belirleyip ona göre mücadele sergileyeceğiz. Maça puan veya puanlar almak için çıkacağız. Sonuçta oynanmamış her puan soru işareti. Ne kadar büyük bir takım olursa olsun, karşıda ki iyi mücadele sergilediğinde kazanılmayacak maç yok diye düşünüyorum. Bizde Beşiktaş maçına o zihniyetle hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu