YÜREĞİR

ASKF’DEN BAŞKAN ÇELİKCAN’A ZİYARET

Amatör spor kulüpleri ve amatör sporun her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan ASKF Yönetimine başarılar diledi.

 

Her yıl düzenli olarak amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptıklarını ve onlara her zaman destek olduklarını belirten Başkan Çelikcan ''Çocuklarımızı sokağın olumsuz koşullarından uzak kalmaları için bireysel sporlara veya takım sporlarına yönlendirmek önemlidir. Spor çocuklarımızın fiziki gelişimlerinin yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına vesile olur. Bu yüzden ilçeyi spor tesisleriyle donatıyoruz.'' diyerek sporun önemini belirtti.

 

YÜREĞİR'İN İLK KAPALI YÜZME HAVUZU YAPILIYOR

 

Göreve geldikten sonra Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Atakent Mahallesi'ne 3 bin metrekare oturum alanlı yeni bir spor kompleksi  yapıyoruz. İçerisinde yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness alanı, bowling alanı, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odası ve tuvaleti olan yeni bir spor kompleksinin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Bu tesisimizi faydalanması için vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.'' şeklinde konuştu.

 

YÜREĞİR SPOR TESİSLERİ İLE DONATILIYOR

 

Vatandaşların rahat ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla bir çok spor tesisi yaptıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğirli vatandaşlarımızın rahat ortamlarda spor yapmalarını sağlamak amacıyla PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha hizmete sunuldu. Doğankent, Solaklı, Çamlıbel ve Camili Mahallelerindeki diğer tesisler de tamamlanarak hizmete sunuldu. Çağırkanlı ve Akpınar Mahalleleri spor tesislerinin de yapımı tamamlandı. Bugüne kadar ilçeye 15 adet spor tesisi kazandırdık. Çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.

 

AHMET BOZAN BAŞKAN ÇELİKCANA TEŞEKKÜR ETTİ

 

ASKF Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyeleri spora ve sporcuya katkılarından dolayı Başkan Çelikcan'a teşekkür etti. Yapılan hizmetlerin hiç bir zaman boşa gitmeyeceğini belirttiler. Adana'da amatör sporun canlanması için çalışacaklarını belirttiler.

 

Başa dön tuşu