GENEL

ASKİ’DEN CEYHAN’A İÇME SUYU HAMLESİ

Ceyhan İlçesi'nin içme suyu mevcut şebeke değişim inşaatına başlayan ASKİ, yaklaşık 70 kilometrelik içme suyu hattını yeniliyor. Uzun süredir kullanılan ve eskimeye yüz tutmuş içme suyu şebeke boru değişimine Ocak ayı içerisinde başlayan ASKİ ekipleri, çok kısa sürede 5 kilometrelik mesafeyi tamamladı.

 

ASKİ; Hdpe ve Duktil olmak üzere daha sağlıklı iki çeşit borunun kullanıldığı projede çeşitli ebatlarda boru çapları tercih ediyor. 110, 140, 180, 200, 225 ve 280 mm çapında Hdpe boru ile 300, 350, 400, 500, 600, 800 ve 900 mm çaplarında daha sağlıklı olan Duktil boruların döşenmesiyle birlikte, Ceyhan merkezde bulunan yaklaşık 10 bin aboneye sağlıklı, temiz ve ucuz içme suyu ulaştırılacak. Büyük projenin yaz aylarında tamamlanması planlanıyor.

 

OPRUKÇU: ''BAŞKANIMIZ SÖZLÜ'NÜN VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ''

 

ASKİ Genel Müdürü Hüseyin OPRUKÇU; “Bizler, göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket ettik. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ'nün talimatlarıyla Adana’nın dört bir yanında şantiyeler kurup proje ürettik, bu projeleri hayata geçirdik ve sorunları en aza indirgedik. Bundan sonra da çalışmalarımız gece gündüz demeden, uzak yakın ayrımı yapmadan sürecektir. Nerede sorun varsa biz orada olacağız. Hayatın olduğu her yerde, hizmet erleri olarak Başkanımız SÖZLÜ'nün verdiği sözleri yerine getireceğiz.'' dedi.

 

Başa dön tuşu