GENEL

ASKİ SORUNU ANINDA ÇÖZDÜ

Turgut Özal Bulvarı ile Kenan Evren Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan İçmesuyu hattında meydana gelen 280’lik pvc boru patlağı nedeniyle Güzelyalı ve Mahfesığmaz mahallelerinin bir kısmına su verilemedi. ASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri sabah saatlerinde meydana gelen patlağa anında müdahale ederek 1 saat gibi kısa bir sürede sorunu ortadan kaldırarak içmesuyu hattına suyu verdi.

 

Sabah saatlerinde meydana gelen patlak nedeniyle ilgili olay yerine giderek inceleme yapan ASKİ Genel Müdür Hüseyin OPRUKÇU hem vatandaşların susuz kalmaması hem de trafiğin aksamaması için ekiplere uyarılarda bulundu.

 

Daha sonra açıklama yapan ASKİ Genel Müdürü OPRUKÇU; ” Ben arkadaşlarıma her zaman şunu söylüyorum, sizler evinizde ya da iş yerlerinizde suya ne kadar ihtiyaç duyuyorsanız vatandaşlarımızda aynı şekilde; bu yüzden bu gibi konularda hızlı çözümler üreterek vatandaşımızın mağduriyetini en kısa sürede ortadan kaldırmamız gerekir diyorum. Personellerimiz de bu hassasiyette sorunlara çözüm hızlı ve kalıcı çözümler buluyor, hepsine teşekkür ediyorum. Bizler Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’nün yüzünü yere eğemeyiz, eğdirmeyiz, işimizi bu doğrultu da ve hassasiyette yapıyoruz. Başkanımız Sözlü’nün verdiği sözü biliyoruz bu bağlamda hem proje üretiyor hem de sorunları anında çözüyoruz” dedi.

 

 

Başa dön tuşu