YAŞAM

ASKİ Uzun Tatile Hazır

OPRUKÇU: “BAYRAMLAR PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR”

“30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir.” diyen Hüseyin OPRUKÇU konuşmasını; “Bu anlamlı Zafer Bayramınızı ve insanlarımızı birlik, beraberlik içerisinde birbirine bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı ön planda tutan Kurban Bayramınızı en güzel şekilde geçirmenizi temenni ediyorum. Vatandaşlarımıza kazasız, belasız, huzur içerisinde geçirecekleri nice bayram günleri diliyorum.” şeklinde sürdürdü.

 

Genel Müdür OPRUKÇU, uzun tatil süresince ASKİ tarafından verilen tüm hizmetlerin kesintisiz olarak sürdürülmesi amacıyla gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti ve yaşanacak herhangi bir sorunda vatandaşların Adana ASKİ Genel Müdürlüğü İletişim Merkezi'ni 444 27 54 ve 185 No'lu telefondan arayarak bildirimde bulunabileceklerini kaydetti.

 

Kurban atıkları konusunda da uyarılarda bulunan OPRUKÇU, ''Vatandaşlarımızdan kurban atıkları konusunda duyarlı davranmalarını, atıkların kanalizasyonlara değil de kurban kesim yerlerinde belirtilen bölgelere bırakılmasını ve bu konuya hassasiyet göstermeyenlerin uyarılmasını, bunun yanı sıra  yaşanabilecek olumsuzlukları zabıta ekiplerine veya bağlı bulundukları emniyet güçlerine bildirmelerini rica ederim.'' ifadelerini kullandı.

 

OPRUKÇU mesajını şöyle sürdürdü:

 

''En güzel duygu ve düşüncelerle Aziz Türk Milletinin, kıymetli Adanalı  hemşehrilerimizin ve Türk İslam coğrafyasının 30 Ağustos Zafer Bayramını ve mübarek Kurban Bayramını kutluyor;  Yüce Allah’tan huzur, sevinç, başarı ve mutluluklar diliyorum.''

Başa dön tuşu