GENEL

AVUKATTAN PRATİK HUKUK BİLGİLERİ

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, genç meslektaşının gayretli çalışmalarından, jestinden dolayı teşekkür etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplumsal hizmet ve bir yurttaşlık görevi olarak, bilgi birikimlerini kitabına aktaran genç meslektaşını kutladı ve başarılarının devamını diledi.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, hukukçu yazarların artması ve bilgi birikimlerini halkla paylaşmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 

Av. Küçük, "Bilgiler paylaşıldığı sürece gelişir,mükemmelleşir. Paylaşılan bu bilgiler başkalarının bilgileriyle geliştirilerek yeni bilgilere ulaşılır. İnsanın sürekli kendini geliştirmesi gereklidir. Genç meslektaşım Av. Enes Şehin, bu kitap için yoğun bir mesai harcadı. Her geçen gün de kendisini geliştirdiğini görmekteyim. Mesleğinde başarılı bir şekilde ilerlerken, yazarlık yolunda da önemli mesafeler almkakta olduğu görmek mutluluk vericidir" dedi.

 

Av. Enes Şahin de, amacının, insanların hukuk yollarını tercih ederken korkmadan ve çekinmeden hareket etmesi gerekliliğini ve hangi konuda ne gibi haklara sahip olunduğunu yazıya dökerek anlatmak istediğini söyledi.

 

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Sayman Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi de hazır bulundular.

Başa dön tuşu