SİYASET

AYHAN BARUT AİLESİYLE OY KULLANDI

CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, eşi Zeliha, kızları Ilgın ve Püren ile birlikte oyunu Çukurova İlçesi'ndeki Yurt Mahallesi'nde bulunan Meryem Mehmet Kayhan Ortaokulu'ndaki 2295 nolu sandıkta kullandı. Oy kullanmak için gittiği okulda seçmenlerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ayhan Barut, herkesle tek tek selamlaşıp sohbet etti. Türkiye'nin tarihi ve çok önemli bir seçim yaptığını anımsatan Barut, "Sandıklara giderek oyunu kullanan, memleketin geleceğine sahip çıkan, 'Artık tamam' diyerek önemli bir duruş gösteren herkesi canı gönülden kutluyorum" dedi. 
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Türkiye'nin demokrasi, insan hakları, barış ve özgürlük iklimine büyük bir ihtiyaç duyulduğunu kaydeden CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"24 Haziran'da sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı, partimizin de parlamentoda en güçlü şekilde temsil edilmesi için gece gündüz demeden, merkezden köylere, ovalardan yaylalara kadar güzel memleketimizin her bir karış toprağını arşınlayıp herkese ulaşmaya çalıştık. Merhabalaştığımız herkesten destek isteyip bu yokluk ve yoksunluk düzeninin değişmesi için çaba gösterdik. Bu süreçte ekip arkadaşlarımız, milletvekili adaylarımız, aday adaylarımızla birlikte çalışmalara katılarak emek veren, partimizin her kademeden tüm başkan, yönetici ve üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz. 25 Haziran sabahında sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olduğu günlere uyanacağımız inancıyla, herkesi saygıyla selamlıyorum."

Başa dön tuşu