SEYHAN

AYRIMSIZ HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

ADANA / Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı ve köylerinde iki günlük çalışma gerçekleştirdi.

 

Millet İttifakı’nın CHP’li Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ve parti yöneticileriyle Pozantı çalışmalarına olumsuz hava koşullarına rağmen sürdüren Başkan Zeydan Karalar’a yurttaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Pozantı merkezde partiyi ziyaretinin ardından tek tek esnafları gezen Başkan Zeydan Karalar, Seyhan’da başlatılan değişim ve dönüşümün Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte Pozantı dahil Adana’nın tüm ilçelerinde yaşanacağını kaydetti.

 

KÖYLÜLERDEN BÜYÜK DESTEK

Köylerde de çalışmalar gerçekleştirerek kahvehane toplantılarında vatandaşlarla buluşan Başkan Zeydan Karalar’a köylüler büyük destek verdi. Seyhan Belediyesi’nın Pozantı’nın bir çok köyüne ihtiyaçları konusunda yardımda bulunduğunu kaydeden vatandaşlar bu nedenle Başkan Zeydan Karalar’ı desteklediklerini kaydetti.

 

Başkan Karalar da “Hiç kimseyi ayırt etmeden tüm vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ettik. Bir ilçe belediyesiyken buradaki köylerin ihtiyaçlarına yetişmeye çalıştık. Şimdi elimizde büyük bir fırsat var. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum gün ayrım yapmadan Adana’nın en uzak köyüne de ilçesine de hizmeti eşit götüreceğiz” dedi.

 

Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu da 2 günlük çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Zeydan Karalar her zaman halkın içinde halktan yana olduğunu bir kez daha gösterdi” diye konuştu.

Başa dön tuşu