GENEL

BAKANLIĞIMIZ HİZMET YAĞDIRACAK

Futbol, Tekvando, Güreş ve Basketbol branşlarında ücretsiz yaz spor kursları açtıklarını ifade eden Boydak, “Ceyhan'ın Türkiye Çapında sporcular yetişmesi dileği ile Ceyhanlı sporcularımız her zaman başarılı olsun istiyorum. Bir dalda değil; futbolda, basketbolda, voleybolda, güreşte, yüzmede ve her dalda önemli başarılara imza atacak sporcuların bu çocuklarımız arasından çıkacağına inanıyorum” dedi.

 

BOYDAK: BAKANLIĞIMIZ HİZMET YAĞDIRACAK

 

Önemli yatırımların geleceği Ceyhan için Spor Bakanlığı ile sözleşme imzalayacaklarını belirten Boydak,” Hükümetimizle, Spor Bakanlığımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Önümüzdeki dönemde Ceyhan'a kapalı yüzme havuzu, mevcut salonumuzun iki katı büyüklüğünde kapalı spor salonu ve 30×50 büyüklüğünde 5 tane halı saha sözünü sayın Spor Bakını Osman Aşkın Bak'tan aldık. Yer tespitleri bildirildi, seçim sürecini atlattıktan sonra bakanlık ile sözleşmelerini yapacağız”.

 

Ceyhanlıların sporu sevdiğini dile getiren Başkan Boydak “Ceyhan spor okulları birçok başarı elde etmiş sporcular yetiştirmiş. Milli takımda oynayan sporcularımız, çok iyi dereceler ve ödüller almış milli koşucularımız, siz değerli çocuklarımıza ve öğrencilerimize örnek olacak. Ceyhan'ın yetiştirdiği değerlerimizi gençlerimiz araştırırlarsa göreceklerdir” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, eğitmenler ve öğrencilerin önerilerini dinleyerek hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Başa dön tuşu