GENEL

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

 Ünlü Künefeci Hasan Masat’ın Ceyhan’daki Namık Kemal Mahallesindeki şubesinin açılışında 16 ustanın yüzlerce kilo malzemeyle tam 60 metre uzunluğunda künefe yaparak açılış törenine katılanlara ikram ettiler.

           

BAŞKAN ÖZTÜRK BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

Namık Kemal Mahallesi Afet evleri üzeri Şehit Ahmet Arvasi Bulvarı üzerinde faaliyete geçen İşletmenin sahibi Hasan Masat’a hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Alemdar Öztürk, “ işletmenin ilçemiz ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Allah utandırmasın, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Sağladığınız istihdam için de teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemize, hemşerilerimize güzel hizmetler verirsiniz.” diye konuştu.

 

İşletmenin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve işyeri sahibi Hasan Masat ile birlikte hayırlı uğurlu olması temennisiyle kudaleyi kestiler.

 

Açılışa Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk.  AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy. Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can.STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Başa dön tuşu