SİYASET

Başkan Ayhan, Kırklareli Valisi Çiftçi ve eşini ağırladı

Vali Orhan Çiftçi ile eşi Ayşe Çiftçi’yi ilçeye gelişinde, Başkan Ayhan ile ile eşi Ayşenur Ayhan karşıladı. Konuk vali ve eşi, Başkan Ayhan ve eşi ile birlikte Belediye Başkanlığı binasına geçti. Başkan Ayhan, burada yaptığı konuşmada, Akçakale’nin her geçen gün ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan değişip geliştiğini söyledi. İlçede altyapı çalışmalarının yanı sıra çocuklar, gençler ve kadınların da sosyal hayata katılmalarına yönelik çaba gösterdiklerini anlatan Başkan Ayhan, iç çatışmaların başladığı günden bu yana ilçeye gelen binlerce Suriyeli’ye kucak açtıklarını da bildirdi.
 
KONAKLAMA TESİSLERİNİ GEZDİLER  

Vali Orhan Çiftçi ile eşi Ayşe Çiftçi, daha sonra 25 bin Suriyeli’nin barındığı Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri’ni gezdi. Başkan Ayhan, Vali Çiftçi ile eşi, bir Suriyeli ailenin çadırında da sohbet edip sorunlarını dinledi. 

 

Konaklama tesisleri ziyaretine Akçakale Kaymakamı Hamza Özer,  Belediyeler Birliği Başdanışmanı Abdullah Çetinkaya, Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt da katıldı. 
Başkan Ayhan, ayrıca Vali Orhan Çiftçi’ye Akçakale’ye yaptıkları ziyaretin anısı olarak bir plaket takdim etti. Vali Çiftçi, başkan Ayhan’a hem ilçeye yaptığı hizmetlerden hem de kendisi ve eşine gösterilerin misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Başa dön tuşu