SİYASET

BAŞKAN BOYDAK HASTALARI ZİYARET ETTİ.

Ceyhan Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ceyhan Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Hasta yakınlarının çocuklarına çeşitli hediyeler veren Başkan Boydak, hastaların durumu hakkında bilgi alıp, onlarla sohbet edip, şifa dileklerinde bulundu.
 
Hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunarak, yeni hastane ile birlikte daha iyi şartlarda hizmet göreceğini 
kaydeden Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, "Bugün, Devlet Hastanemizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sohbet ettik. Hastalarımız ve hastanemizin çalışmaları hakkında bilgi aldık. İnşallah Ceyhan'ımızın yeni hastanesinde çok daha güzel ortamlarda hem hastalarımıza hem de doktorlarımıza hizmet verecek. Devletimiz ve hükümetimiz her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında yer alıyor. Bizler de Ceyhan Belediyesi olarak çok önem verdiğimiz sağlık sektörümüz ve çalışanların yanında yer alacağız. Ben bu vesile ile bütün hastalarımıza Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Cenabı Allah onları tez zamanda sağlıklarına kavuştursun. Hastalarımız ile yakından ilgilenen doktorlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Hastalar ve yakınları ise Belediye Başkanı Ali Alper Boydak'a ve beraberindekilerin ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, teşekkür etti.

Başa dön tuşu