SİYASET

BAŞKAN BOYDAK’TAN BAKAN ZİYA SELÇUK VE AHMET ZENBİLCİ’YE ZİYARET

 

BOYDAK: YENİ KABİNE ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

 

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Boydak, “Bilimde, sanatta ve teknolojide muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın tek yolu eğitim. Milli eğitim sistemi, hiç şüphemiz yok ki Sayın Ziya Selçuk beyefendi ile daha ileri seviyelere ulaşacak. Yeni kabine ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Yeni Türkiye yolunda hükümetimizi Allah muvaffak etsin” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Boydak, “Yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. 24 Haziran’da ülkemiz üzerine oynanan oyunlara sandıkta cevap veren vatandaşlarımız; AK Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı zirveye taşıdı.  Milletimizin teveccühüne sağdık olmamız için daha çok çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.

 

Ahmet Zenbilci’ye görevinde başarılar dileyen Başkan Boydak, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminiz” ifadelerini kullandı.

 

Başa dön tuşu