YÜREĞİR

BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN KONFERANSA DAVET

Türkiye'nin yetiştirdiği önemli bir Tarih Profesörünü Adana'ya getireceklerini belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı, Birlik Vakfı Adana Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Prof. Dr. İlber Ortaylı Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezimizde konferans verecektir.'' dedi.

 

Düzenlenecek olan konferansa bütün vatandaşları davet eden Başkan Çelikcan ''Göreve geldiğimizden bu yana kültürel ve sosyal etkinliklere büyük önem verdik. Ortaylı hocamız gibi konusunda pek çok önemli ismi  Adana'ya getirerek vatandaşlarımızla buluşturduk. Bundan sonra da sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceğiz. '' şeklinde konuştu.

 

Pazartesi günü saat 17.00'de Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan konferansın zamanlama açısından da çok önemli olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Geçmişini ve tarihini bilmeyen toplumlar yarınlara güvenle bakamazlar. Geleceğe yön vermek için Türk gençliğinin kendi tarihini bilmesi gerekmektedir. Prof. Dr. İlber Ortaylı iyi bir tarihçi ve akademisyendir. Bütün vatandaşlarımızı konferansa bekliyoruz." dedi.  

 

Başa dön tuşu