YÜREĞİR

BAŞKAN ÇELİKCAN “KAZANAN ÜLKEMİZ OLSUN”

Oyunu kullanan Başkan Çelikcan vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyledi. Referandum boyunca çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını belirten Başkan Çelikcan " Yaklaşık 2 aydan bu yana vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattık.

 

18 Maddeden oluşan anayasa değişiklik paketinin ülkemize getireceği faydaları anlattık.  Ülkemizin faydası için neden evet çıkması gerektiğini vatandaşlarımıza izah ettik. Vatandaşlarımızın kararına saygı duyacağız." şeklinde konuştu.

 

Referandumun istişare, vatandaşlarımıza doğrudan sorma ve karar alma süreci olduğunu belirten Başkan Çelikcan "Vatandaşlık görevimiz olan oyumuzu kullandık.

 

Şimdi karar alma süreci yüce Türk Milletinde

Vatandaşlarımızın düşünceleri ne olursa olsun, birbirlerine saygı ve sevgi ile bakmalıdırlar. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de çıkan sonucu hepimiz saygıyla karşılamalıyız. Akşam çıkan sonucun vatanımıza milletimize ve bölgemize iyilikler getirmesini temenni ediyorum. Evet diyen de hayır diyen de bizim vatandaşımız." diyerek çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini belirtti.

 

Yüreğir'deki okulları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelikcan sandık görevlerini de ziyaret ederek başarılar diledi. 

Başa dön tuşu