YÜREĞİR

BAŞKAN ÇELİKCAN MUHTARLARLA GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mahalle muhtarlarını grup grup belediyede ağırlayan Başkan Çelikcan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirtti. Gruplar halinde yapılan görüşmelerde mahalle muhtarlarının sorunları en ayrıntılı şekilde anlatma imkânına kavuştuklarını belirten Başkan Çelikcan ”Muhtarlarımızla bundan sonra da sık sık bir araya gelerek mahallelerindeki eksiklikleri giderilmesi için çalışacağız.” şeklinde konuştu. Toplantıya başkan yardımcıları ve daire müdürleri de katılarak kendileri ile ilgili alanlarda yapılacak işleri not aldılar.

Dedekorkut, Koza, Yunus Emre, Başak, 19 Mayıs, Ş.Erkut Akbay, Çamlıbel, Mutlu, Ulubatlı Hasan, Kiremithane, Yeşilbağlar, Güzelevler ve İncirlik Cumhuriyet Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Çelikcan bütün mahallelere eşit yaklaştıklarını belirtti. Hiç bir zaman oy kaygısıyla hareket etmediklerini, mahallelerin önceliğine göre çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek ”Yaptığımız çalışmalarda hiç bir mahalleyi diğerinden ayrı tutmadık.
Hizmet planlamasını yaparken vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlere öncelik verdik. Bundan sonra da böyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yüreğir’in gelişmesi için özel ve kamu yatırımlarının önünü açtıklarını belirten Başkan Çelikcan ”Yüreğir hızla gelişiyor. Şehir Hastanesi, Adliye Binaları ve özel yatırımlar ilçemizde olumlu bir etkileşim sağlayacaktır. Devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ilçemize önemli bir hareketlilik sağlamıştır. Bu hareketlilik devam edecektir.” diyerek Yüreğir’in önünün açıldığını belirtti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a teşekkür eden mahalle muhtarları yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. 7 yıllık süre içerisinde birçok yeni hizmetlerle tanıştıklarını söylediler. Yapılan böyle toplantılarla mahallenin sorunlarını daha detaylı bir şekilde anlatma fırsatı yakaladıklarını belirttiler.

Başa dön tuşu