ÇUKUROVA

BAŞKAN ÇETİN HALKIN ARASINDAN ÇIKMIYOR

Halk Günü’nde gelen şikayet üzerine, 100. Yıl mahallesindeki Beklik Büfe sahibi ve mahalle sakinleri ile görüşen Çetin, büfe sahibi ve mahalle sakinleri arasında yaşanan gerginliği sonlandırıp, vatandaşlar arasında barış sağladı.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahallelere çat kapı ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.  Çukurova’daki mahalleleri sıkça gezen Başkan Soner Çetin, halkla kucaklaşmasını sürdürüyor. Mahallelere gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerde büyük bir ilgiyle karşılanan Çetin, bu kez 100. Yıl Mahallesi’ne çatkapı ziyarette bulundu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve talepleri yerinde dinleyen Çetin, kendisini coşkulu kalabalıkla karşılayan mahalle sakinleri ile uzun bir süre sohbet etti.

 

SORUNU ÇÖZDÜ BARIŞI SAĞLADI

Makamda oturup ziyaretçi kabul etmeyen ve vatandaşın ayağına giden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü’nde gelen şikayet üzerine, 100. Yıl mahallesindeki Beklik Büfeyi ve mahalle sakinlerini de ziyaret etti. Büfe sahibi ve mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Çetin, “Ben sizin derdinizi dert edinip, sizi dinlemeye geldim. Konuşmayla, uzlaşmayla halledilmeyecek hiçbir şey yoktur” diyerek, tarafları dinledi. 
Orta yolu bulan ve meseleyi tatlıya bağlayan Çetin, taraflar arasında yaşanan gerginliği sonlandırıp, vatandaşlar arasında barışı sağladı.

Başa dön tuşu