ÇUKUROVA

BAŞKAN ÇETİN MUHTARLARLA BULUŞTU

Çukurova’da bulunan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Çetin, yakın dönemdeki proje ve hizmetleri de muhtarlarla paylaştı. Yol yapım çalışmaları için yakın zamanda düğmeye basacaklarını aktaran Başkan Çetin, “Yeşil alanı, yolları ve yapılaşmasıyla, Çukurova ilçemiz güzide bir ilçe. Daha da güzelleşmesi için muhtarlarımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz”  dedi.

 “ÇUKUROVA’DA BOZUK YOL KALMAYACAK”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ilçedeki mahalle muhtarları ile düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor.  27 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Başkan Çetin,  yakın dönemdeki proje ve hizmetleri de muhtarlarla paylaştı. Yol yapım çalışmaları için yakın zamanda düğmeye basacaklarını aktaran Başkan Çetin, “Belediyemizin en büyük harcaması asfalt.

 

Belediyemiz, Türkiye’nin en ucuz asfaltını alıyor. Üretimini yapan belediyelerin mal ettiğinden daha ucuza asfalt mal ediyoruz. Çeşitli denetimlerden geçiriyor, bir kilosunun bile heba olmaması için dikkatli davranıyoruz. Bizim asfaltımızın ne kadar kaliteli olduğunu sizler de görüyorsunuz.  Ekiplerimiz, yakın zamanda yol çizgi çalışmalarına başlayacak. Sarı yol çizgileri yapılacak. Çukurova’nın bir farkı olsun istedik. Yol çizgisinin de bir farkı olsun. Diğer yerler beyaz kullanıyor. Biz daha kaliteli sarı çizgiler kullanacağız” dedi.

 

ÇETİN MAHALLE MAHALLE GEZECEK

Yol yapım çalışmaları için özel olarak mahalle mahalle dolaşmaya başlayacağını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yakında Fen İşleri Müdürümüzle birlikte, mahalle mahalle dolaşacağım. Bir dosya hazırladık. Günlerdir inceliyorum. Muhtarlarımızın yanına sokakların fotoğraflarıyla geleceğim. Muhtarlarımızdan ricam, en aciliyeti olan yerleri bize bildirmeleri. Vatandaşların hangi sokaktan rahatsız olduğunu en iyi muhtarlarımız biliyor. Şikayetler, ilk olarak muhtarlarımıza iletiliyor. O nedenle muhtarlarımız, kendi mahallelerine gittiğimde  ‘Burasının acil yapılması gerekiyor’ diye bir listeyle beni karşılarsa memnun olurum. Yakın zamanda yol çalışmaları için düğmeye basacağız. Çukurova’da bozuk yol bırakmayacağız” diye konuştu.

 

“EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mahallelerdeki sorunları, talepleri dinleyen ve toplantıya katılan başkan yardımcıları ile birim müdürlerine çözüm için talimat veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e, mahalle muhtarları taleplere ve sorunlara gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti. Çetin, muhtarlarla uyum içindeki çalışmalarının süreceğine vurgu yaparak, “Çukurova ilçemizde bu dönem önemli bir değişiklik yaşandı. Diğer yerleri gezince, Çukurova’nın kıymetini daha iyi anlıyor insan. Yeşil alanı ile yolları ve yapılaşması ile Çukurova ilçemiz güzide bir ilçe. Daha da güzelleşmesi için muhtarlarımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu