SİYASET

Başkan Fikret Yeni’den Miraç Kandili mesajı

Başkan Fikret Yeni mesajında, kandillerin milletin manevi dünyasının şekillenmesinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, komşuluk, akrabalık, dostluk ve dayanışma duygularını arttıran kandiller, insanların ruh dünyasına anlam ve gönül dünyasına ışık tuttuğunu söyledi.

 

Kandillerin, insanların gönlünü aydınlatan, birlik ve beraberliğin pekiştiği çok özel geceler olduğunu ifade eden Başkan Fikret Yeni, mesajında şunları kaydetti:

 

"Miraç Kandili, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsattır. Rabbimizin sonsuz merhametine sığınarak bağışlanma dileyeceğimiz bu gecenin, günahlarımızın affına ve dualarımızın kabulüne vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in manevi anlamda en yüksek dereceye ulaştığı, mucizelerle dolu bu gecenin, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

 

Bu itibarla İslam Alemi’nin ve Adanalı hemşerilerimin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum."

Başa dön tuşu