YÜREĞİR

BAŞKAN KOCAİSPİR’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Geleceğin teminatı olan gençlerin kendilerini yetiştirmede en önemli etkenin öğretmenler olduğunu belirten Başkan Kocaispir mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır’ sözünü hatırlatarak eğitim ve öğretmenlerin toplumsal yaşantımızdaki yerine dikkat çekti. 

Başkan Kocaispir "Bizler eğitimli nesiller yetiştiremezsek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı iyi ortamlarda büyütemezsek aslında yapmış olduğumuz çalışmaların hiçbir anlamı olmaz. Fiziki alanların, eğitim yuvalarının anlam kazanması, iyi ve fedakar öğretmenlerin eliyle olmaktadır. Bu anlamda Yüreğir Belediyesi olarak, gerek minik yavrularımıza, gerek okullarımıza destek verme imkanı bulduğumuz için kendimizi mutlu ve bahtiyar hissediyoruz. 

Yüreğir Belediyesi olarak ilçemizdeki 182 okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için başlattığımız 'Eğitime Dokun' projemiz bu hedefte güzel sonuçlar verdi. Projemizle sadece öğrencilerimizin değil, öğretmenlerimizin ve velilerimizin de yaşadığı bazı sorunların giderilmesi noktasında güzel adımlar attık. Yüzü gülen her bir çocuğumuzun tebessümünde tarifi imkansız mutluluk duyuyoruz. Böyle anlamlı ve güzel bir günde, öncelikle Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, tüm öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Başa dön tuşu