SİYASET

Başkan Sevil Can Güven Tazeledi

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Müzehher Belma Erdoğan, MKYK Üyesi Emel Anar, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Baydok, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Kilis İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, AK Parti ilçe başkanları, önceki dönem milletvekili ve il başkanı Ziyaettin Yağcı, belediye meclis üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları, milletvekili adayları ile çok sayıda partili ve davetli katıldı.

 

Divan Başkanlığını Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Emel Anar’ın yaptığı kongrede İl Başkanı Fikret Yeni, Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatma Güldemet Sarı ile Mehmet Şükrü Erdinç selamlama konuşması yaparak Adanalı’ları 1 Nisan 2018 Pazar günü Yüreğir Spor Salonu’nda yapılacak il kongresi ve salonun önünde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile halkın buluşmasına davet etti.

 

 ‘BİZİM DAVAMIZ HAK DAVADIR’

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can da sözlerine Çanakkale gibi ecdadın zafer yazdığı bir günde Afrin’de bu milletin bu vatanın ve Suriye halkının bekası için mücadele eden, zafer kazanan kahraman askerlerimizi selamlayarak başladı.

 

15 Şubat 2015’de görevi devraldıktan sonra 2 seçim, bir referandum geçirdiklerini ve dava uğruna kadın kolları olarak diğer kademeler ile birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Sevil Can, “2019’a giden yolda önümüze çıkan tüm engeller bizi yıldıramayacak. Biz Adana’nın ak kadınları olarak ilk günkü aşkla azimle heyecanla yolumuza her daim devam edeceğiz. Kimse unutmasın ki bizim davamız hak davasıdır. Bizim davamız millet davasıdır. Davası davamızdır dediğimiz Reis’imiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır. Bizler makam için değil, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için buradayız ve çalışıyoruz.

 

Biz kadınların sorumluluğu çok büyük. Bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle bu süreçte 2019’daki seçimlerde de girilmedik ev kazanılmadık gönül bırakmayacağız. 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine yürürken kadın kolları olarak her zaman mazlumların umudu teşkilatlarımızın başı liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza yük olmaya değil, yükünü almaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

Tek listeyle gidilen kongrede Başkan Sevil Can, tekrar AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilerek güven tazeledi. Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

 

Aynur Arslan, Ayşe Aktürk, Ayşe Kaya, Ayşe Şekeroğlu, Ayşegül Düzgün, Azime Yaşar, Banu İkincisoy, Banu Salman, Behiye Çakmak, Cahide Erkayran, Dilek Bülbül, Elif Yılmaz, Esma Buğrul, Fulya Burmalı, Gülseren Gök, Gülsüm Taşçı, Gülşen Kaya, Hacer Söylemez, Handan Altay, Hatice Başer, Kadriye Gül Derinöz, Leyla Altıparmak, Leyla Oğuz, Melike Nida Özkan, Merve Yılmaz, Meryem Çetin, Nadiret Kulak, Nazan Akça Subaşı, Nilgün Aycan, Nuran Ceylan, Özlem Caner, Rahime Başkan, Rabiye Yıdırım, Saadet Şeker, Selda Yaşar, Semiha Düderrisoğlu, Serap Torun, Songül Yalçınkaya, Sultan Tümenci Kasap, Süreyya Gençtan, Şadiye Süzer, Tuğba Aslan, Umay Soran, ümmügülsüm Ermeydanı, Vesile Bolat, Yasemin Aylin Arıkan, Zehra Doğan Anıt, Zeynep Baloğlu, Züleyha Kara.    

Başa dön tuşu