BÜYÜKŞEHİR

Başkan Sözlü hizmet ve yatırımları yerinde inceliyor

GELECEK YÜZ YIL BAŞKAN SÖZLÜ İLE ŞEKİLLENİYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi Adana'nın geleceğini inşa ediyor, Başkan Hüseyin Sözlü ekiplerin çalışmalarını yerinde inceliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Adana'nın gelecek yüz yılını planlayan dev yatırımları ve kenti refah toplumunun parçası haline getirmeyi hedefleyen hizmetleri bir bir hayata geçiriyor. Başkan Sözlü ise Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmalarını yerinde inceleyip denetliyor.

İLK DURAĞI ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARI OLDU

Vatandaşa hizmet noktasında hiç bir zahmetten kaçınmayan Başkan Hüseyin Sözlü, yine gününün büyük bir kısmını sahada, vatandaşın arasında, Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının yürütüldüğü alanlarda inceleme yaparak geçirdi. Başkan Sözlü'nün ilk durağı Farklı Seviyeli Kavşak Projesi'nin ilk etabı olan Alparslan Türkeş Bulvarı'ndaki çalışmalar oldu.

DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ'NÜN YAPIM AŞAMALARIYLA İLGİLİ BRİFİNG ALDI

Alparslan Türkeş Bulvarı'nın ardından yapımı tamamlandığında kentteki şehir plancılığına aykırı olarak yapılan hükümet yatırımlarının oluşturacağı trafik yükünü omuzlayacak olan Devlet Bahçeli Köprüsü şantiyesine geçen Başkan Sözlü, bir süre burada kalarak köprünün devam eden yapımı ile ilgili bürokratlarından brifing aldı.

ADANA'DA ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Son olarak merkez Sarıçam ilçesi Saimbeyli Caddesi'nde yol müdürlüğü ekiplerince sürdürülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Hüseyin Sözlü, Kentin dört bir yanındaki yolları otoyol standartlarına kavuşturmak amacıyla özveriyle görev yapan ekipleri tebrik etti.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Büyükşehir Belediyesi hizmet çalışmalarını yerinde incelemek üzere gittiği her noktada trafik yükünü sırtlayan projeleri peş peşe hayata geçiren, altgeçit, köprü ve yeni bulvarlarla hemşerilerine rahat nefes aldıran Başkan Hüseyin Sözlü’ye vatandaşın ilgisi yoğundu.

Başa dön tuşu