BÜYÜKŞEHİR

Başkan Sözlü miting ve ziyaret rekoru kırdı

Dönüşüm odaklı, alt yapısı hazır, yenilemeye açık, huzur iklimini tesis etmiş Adana’nın baş mimarı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, cumartesi gününü 11 farklı noktada açık hava toplantıları ve 8 farklı yerde ziyaretler gerçekleştirerek geçirdi. Sarıçam’ın Kürkçüler ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde, Seyhan’ın Şakirpaşa ve Mestanzade Mahallelerinde, Çukurova’nın Huzurevleri ve Toros Mahallelerinde, Karataş’ta açık hava toplantıları ile hemşerileri ile buluşan Başkan Sözlü, Adıyamanlılar Vakfı, Balkan Türkleri Derneği ve Yavuzlar Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek Cumhur İttifakı’na destek istedi.

 

“BU DESTANIN HANGİ MISRASINDA SEYHAN VAR”

Gerçekleştirdiği açık hava toplantılarında sahneye Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adayları ile birlikte el ele çıkan Başkan Sözlü, merkez Seyhan ilçesindeki konuşmalarında “Nerede bir insanımız varsa oranın kıymeti ondan dolayıdır dedik ve kentin dört bir yanına adil hizmet götürdük. Hizmetlerimizle, icraatlarımızla buradayız. Seçimi kazanmak için bir iddia ortaya koyanlar bir tane de hizmetlerini, projelerini koysunlar ortaya. Hiçbir şey yapmadan destan yazdık diyenlere soruyorum: Bu destanın hangi mısrasında Şakirpaşa var, Mestanzade var?” dedi.

 

“SARIÇAM ADANA’NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Sarıçam’da Kürkçüler ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte sahnede hemşerilerine hitap eden Başkan Sözlü “Sarıçam önümüzdeki beş yılda Adana’nın yükselen değeri olacaktır. İlçemiz yeni kurulacak olan organize sanayi bölgeleri ile yatırımcıların göz bebeği olacaktır” diyerek Sarıçam’ın ikinci beş yıllık hizmet döneminde Adana’nın parlayan yıldızları arasında olacağını aktardı ve Cumhur İttifakı’nın şeffaf bir ittifak olduğunu, Sarıçamlı hemşerilerinin HDP ile ittifaklarını gizleyenlere inecek en ağır tokat olacağını ifade etti.

 

“ADA BAZINDA DÖNÜŞÜM ŞART”

Merkez Çukurova ilçesi Toros ve Huzurevleri Mahallerinde hemşerileri ile buluşan Başkan Sözlü, kentin kuzeyinde yeni bir Adana oluştuğunu, Adana’da göreve geldiği günden itibaren bir metrekare dahi tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirtirken kentsel dönüşüme vurgu yaptı. Kentsel dönüşüme acil ihtiyaç duyulan yerler olduğunu ancak bunun binaları yıkıp yeniden yapmak olmadığını, ada bazında sosyal donatılarla çevrili bir kentsel dönüşüm uygulaması olabileceğini aktardı.

“KARATAŞ HAZIR”

Karataş’ın merkezinde Cumhur İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz’la birlikte hemşerileri ile buluşan Başkan Sözlü, Karataş’ta tarla balıkçılığın gelişen bir sektör olacağını vurgularken ilçenin turizme açık bir yer olarak geleceğe hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Sözlü, gün içinde Balkan Türkleri Derneği, Cumhur İttifakı Yavuzlar Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek Cumhur İttifakı’nın milli bekamız için önemini anlattı.

Başa dön tuşu