BÜYÜKŞEHİR

Başkan Sözlü’ye destek çağrısı

OTOBÜSTEN CEYHANLILARI SELAMLADILAR

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana’nın dört bir yanında Adanalılarla buluştu. Hava limanındaki karşılamanın ardından Soylu’nun ilk durağı Ceyhan oldu. Ceyhan girişinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Soylu, Başkan Sözlü ve Başkan Boydak’la birlikte otobüse binerek uzun araç konvoyuyla Ceyhan’da açık hava toplantısının gerçekleştirileceği alana ulaştı.

 

“HEM CEYHAN’IN HEM ADANA’NIN YÜKÜNÜ OMUZLAMAYA HAZIRIZ”

Alanda ev sahibi olarak konuşan Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, Ceyhan’da gönül belediyeciliğinin en iyi örneğinin sergileneceğini ifade ederken Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında “Değerli başkanımız Ali Alper Boydak’la Ceyhan’ın da Adana’nın da yükünü omuzlamaya hazırız” dedi.

 

HEM ALLAH’IN ADAMI HEM HALKIN ADAMI”

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ise konuşmalarında terörle mücadele noktasındaki kararlı duruşlarına vurgu yaparken Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceğine dair önemini anlattı. Bakan Soylu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’yü “İşini bilen bir adam. Kim ne derse desin, onun bir tabiri var hem Adanalı hem Allah’ın adamı hem de halkın adamı” diyerek tanımlarken sözlerinin devamında “Hüseyin Sözlü’ye güçlü bir destek verin de 5 yıl destansı hizmetlerin altına imzasını atsın” diyerek Başkan Sözlü’ye destek istedi.

Bakan Soylu’nun bu sözleri Ceyhanlıların alkış tufanı ile karşılandı.

Başa dön tuşu