BÜYÜKŞEHİR

Başkan Sözlü: “Yeni İsmet Atlı’lar yetişmeli”

"BAŞKAN SÖZLÜ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ"

75. Yıl Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen program İstiklal Marşı ile başladı. Programa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yanı sıra Türk Güreş Vakfı İl Başkanı İlyas Karabulut, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İsmet Atlı'nın ailesi ve sevenleri de katıldı.

 

Açılış konuşmasında konuşan İsmet Atlı'nın yeğeni, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İsmet Atlı ile ilgili birkaç anı anlatarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün İsmet Atlı'ya olan sevgi ve hürmetinin kendilerinin de ailecek Başkan Sözlü'ye olan sevgi ve hürmetiyle eş değer olduğunu ifade etti ve Başkan Sözlü'den Kozan'a bir 'İsmet Atlı Müzesi' yapılmasını isteyerek İsmet Atlı'ya olan hassasiyetinden dolayı Başkan Sözlü'ye teşekkür etti.

 

"YENİ İSMET ATLI'LAR YETİŞMELİ"

Programda konuşan Başkan Sözlü, yeni İsmet Atlı'ların yetişmesi için, Türk Milleti'nin her alanda temsili noktasında Adana Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. İsmet Atlı'nın Türk Bayrağı'nı Dünya'nın dört bir yanında dalgalandırarak milli gururu yücelttiğini belirten Başkan Sözlü, federasyon seçimlerinde adil davranılması gerektiğini vurguladı.

 

Anma program İsmet Atlı'yı anlatan belgesel ve aşıkların konseri ile sona erdi.

Başa dön tuşu