SİYASET

BAŞKAN YENİ, CEYHANLI MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Adana İl Başkanlığı’nın ‘STK Programı’ kapsamında organize ettiği muhtarlarla buluşma toplantıları devam ediyor. Seyhan ilçesinde başlayıp, sırasıyla Karaisalı, Karataş, Çukurova, İmamoğlu, Yüreğir, Kozan, Sarıçam, Pozantı ilçeleriyle devam toplantıların 10’uncusunu Ceyhanlı muhtarlarla gerçekleştirdi.

 

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan Belediyesi meclis üyeleri Ahmet Nuri Sabuncu, Mustafa Kiraz, Zeki Candan Karataş, Hanife Şumnu, Sami Özsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ali Özmansur, Yerel Yönetimler Başkanı Harun Cavlak, Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Şumnu, İlçe Gençlik kolları Başkanı Hakan Uçaral, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murtaza Kılçık ile mahalle muhtarları katıldı.

 

Başkan Fikret Yeni, sırasıyla 15 ilçenin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek daha iyi hizmet götürülmesi noktasında istişare toplantısı yaptıklarını söyledi. 4 yıllık il başkanlığı döneminde seçimlerden dolayı muhtarlarla bir araya gelme imkanı bulamadıklarını ifade eden Başkan Fikret Yeni, “Çünkü, malum Türkiye’de son 4 yılda ciddi bir seçim süreci yaşandı. Bu seçim sürecinde teşkilatlar olarak bu seçimlerin rüzgarına kapıldığımızdan dolayı belki vatandaşa hizmet noktasında içimizde yaşattığımız hassasiyeti çok fazla dışa vuramamış olarak görülebiliriz. Bundan böyle belli aralıklarla muhtarlarımızla bir araya gelerek daha iyi hizmet götürülmesi noktasında istişareler yapacağız” dedi.

 

Muhtarlar da sırasıyla söz alarak taleplerini dile getirdi. 

Başa dön tuşu