SİYASET

Başkan Yeni’ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

23 Ocak 2014’de AK Parti Adana İl Başkanlığı’na atanan ve 13 Aralık 2014’de gerçekleştirilen AK Parti Adana 5’inci Olağan Kongresi’nde güven tazeleyen Başkan Fikret Yeni’ye, 15 Ocak Pazartesi günü de yeniden il başkanlığı görevi tevdi edildi.

 

ZİYARETÇİ AKINI

Haberin duyulmasının ardından AK Parti Adana İl Başkanlığı ziyaretçi akınına uğradı. Görev yaptığı süre içerisinde gecesini gündüzüne katarak başarılı çalışmalar sergileyen ve teşkilatlar tarafından da çok sevilen Başkan Fikret Yeni, teşkilat çalışmalarının yanı sıra hayırlı olsuna gelen misafirleri de kabul etti.

 

Hafta boyunca süren ziyaretçiler arasında başta il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra başta Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası olmak üzere çok sayıda STK’lar ile partili ve partisiz misafirler ‘Hayırlı olsun’ ziyaretine gelerek başarı dileklerinde bulundu.

 

SEVGİ SELİ

Özellikle parti teşkilatları çok kalabalık gruplar halinde gelince Başkan Yeni de misafirleri toplantı salonunda kabul etti. Kadın Kolları mermer üzerine yapılmış Cumhurbaşkanımızın tablosunu hediye ederken, gençlik kolları üzerinde ‘YENİ’den tatlandık’ yazılı bir tepsi tatlı, Sarıçam İlçe Teşkilatı üzerinde İl Başkanı ve Cumhurbaşkanının fotoğrafının bulunduğu yaş pasta, Karataş İlçe Teşkilatı üzerinde ‘Adana Yeni ile güzel’ yazılı çilek puketiyle sevgi ve saygılarını dile getirip, başarı dileklerinde bulundu.

 

Hafta boyunca süren ziyaretlerde il kadın ve gençlik kollarının yanı sıra ilçelerin bütün kademeleri yoğun şekilde ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Başa dön tuşu