YÜREĞİR

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Toplantıda bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Cumhurbaşkanımızın liderliğinde en güzel belediyecilik örneklerini hayata geçirdik. Gönüllerimiz, sevdamız, hedefimiz bir. Bu bir bayrak yarışıdır.Yapılan hizmetlerin devam etmesi için Fatih Mehmet Kocaispir kardeşimin yanındayım.'' dedi. AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ise yaptığı konuşmada ''Biz büyük bir aileyiz. Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan 10 yılda Adana'da  göğsümüzü kabartan hizmetler yaptı. Biz de bundan sonra yapılanların üzerine daha güzel hizmetler ekleyerek AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Görevini layıkı ile yapan hiç kimseye dokunmayacağız. Çalışanlarımızın ideolojisine, diline, ırkına bakmadan, ayrımcılık ve ötekileştirme yapmadan bütün Yüreğir'e eşit hizmet götüreceğiz.'' şeklinde konuştu.

 

ÇELİKCAN ; KOCAİSPİR'E SAHİP ÇIKALIM

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 21 yıl Karayolları Genel Müdürlüğü'nde ve 10 yıl da Yüreğir Belediye Başkanlığı yaptığını belirterek ''Yüreğir halkı her zaman her şeyin en iyisine güzeline layıktır. Görev süremiz boyunca vatandaşlarımızın uzun süre faydalanacağı önemli eserleri ilçemize kazandırdık. 11 kültür evi, 1 kültür merkezi, 22 taziye evi, 24 spor kompleksi, kentsel dönüşüm, sosyal konutlar, 2 adet kına evi  Adana'nın ilk millet bahçesi, parklar vb. bir çok hizmeti kazandırdık. belediyemiz şu anda Türkiye'de borcu olmayan ender belediyelerden biridir. Ben dava adamıyım. Bu bir bayrak yarışıdır. ben kendime 2 dönem koymuştum. Süremi doldurdum ve bu bayrağı Fatih kardeşime devredeceğiz. Fatih Mehmet Kocaispir benim arkadaşım, kardeşimdir. AK parti Belediyecilik anlayışının devam etmesi ve daha ileriye götürülmesi için Fatih kardeşime herkesin sahip çıkmasını istiyorum.

 

Göreve geldiğim günden bu yana Yüreğir'de huzuru ve barış hakim kılmaya gayret ettik. Çalışanımızın parasını 10 yılda 1 gün dahi geciktirmedik. Yatırım bütçemizi yüzde 15'lerden yüzde 60'lara çıkardık.  Biz bu hizmetleri çalışanlarımızla hep birlikte gerçekleştirdik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

 

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAGIZ

 

Yüreğir Belediyesi'nin Adana'nın en disiplinli ve işini en iyi yapan belediye olduğunu belirten AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ''Biz büyük bir aileyiz. Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan Adana'da herkesin göğsünü kabartan hizmetler yaptı. Bizler alacağımız bu bayrağı sizlerin desteği ile daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Bizde  ayrımcılık ve ötekileştirme olmayacak. İşini düzgün yapan çalışan hiç bir kardeşimizi işinden etmeyeceğiz. Biz biriz ve beraberiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere inanmayın. Asıl tehlike mevcut yönetim anlayışının devam etmemesidir. Zaman birbirimize sıkı sıkıya sarılma zamanıdır. Devralacağımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için elimizden gelen bütün çabayı göstererek gece gündüz demeden çalışacağız.'' dedi.

 

HİÇ BİR SIKINTIMIZ OLMADI

 

Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel'de yetkili sendika olduklarını ve çözülmeyen hiç bir sıkıntıları olmadığını belirterek ''Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan göreve geldiği günden bu güne hiç kimsenin ideolojisi, dini, ırkı ile ilgili hiç kimseye bir şey demedi. Herkes huzur içerisinde çalıştı.10 yıldan bu yana üyelerimizin maaşı ne oldu diye hiç sormadık. Her zaman günü gününe yattı.  Bu anlamda ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni Belediye Başkan adayımız Fatih Mehmet Kocaispir'inde aynı şekilde davranacağından şüphem yoktur.'' dedi.

 

Başa dön tuşu