SEYHAN

Belediye Çalışanlarına İletişim Semineri

Seyhan Belediyesi çalışanları “İletişim ve Protokol Kuralları” konulu seminerinde bir araya geldi. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Yusuf Ziya Halefoğlu’nun verdiği seminere Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Başkan Karalar, iletişimin önemine vurgu yaptı. Başkan Zeydan Karala, “İletişim son zamanlarda önemini arttırdı. Bizim insanlarımız empati yapmak, karşıdakinin yerine kendini koyma noktasında biraz zayıf. Oysa birlikte yaşamak durumunda olan insanlar zaman zaman karşıdaki ne düşünüyor demek yerine ‘benim düşündüğüm olsun!’ diyor. 

 

Bunun yerine ortak bir davranış biçimi bulabilirsek mutlu oluruz. ‘Ben doğru düşünüyorum’ derseniz ve karşı tarafta aynı şeyi düşünürse bir anlaşma zemini olmaz. Dolayısıyla bu nedenle iletişim çok önemli” ifadelerine yer verdi.

 

Açılış konuşmasın ardından sahneye çıkan Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Yusuf Ziya Halefoğlu iletişimin nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgiler aktardı.

Başa dön tuşu