ÜNİVERSİTE

Birinci Sınıflarla Yarınları Birlikte Hayal Ediyoruz

ÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Prof. Dr. Seyhan Tükel, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halime Paksoy, akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Mithat Özsan Amfisinde gerçekleşen etkinliğin açılış Konuşmasını yapan Prof. Dr. Halime Paksoy, Çukurova Üniversitesi ve Fen Edebiyat Fakültesi tarihçesi hakkında bilgi aktardı.

 

ÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Darıcı da “Üniversite Nedir?” başlıklı konuşmasında hoca öğrenci ilişkilerine de değindi.

 

Katılım Belgeleri Verildi…

Açılış konuşmasının ardından Dr. Bilge Göllü’nün hazırladığı sunum eşliğinde fakültenin tanıtım videosu ve öğrencilerin katkıları ile Fen Edebiyat Fakültesinin 9 bölümü tanıtıldı. Programın sonun da Prof. Dr. Seyhan Tükel ve Prof. Dr. Halime Paksoy, “Üniversite Nedir” başlıklı sunumu dolayısı ile Prof. Dr. Cengiz Darıcı’ya bir plaket verirken, katkı veren tüm öğrencilere katılım belgesi dağıtılarak birlikte anı fotoğrafı çekildi.

Başa dön tuşu