SEYHAN

BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Başkan Karalar ilçe ziyaretlerini de aksatmıyor. Kozan’da işadamlarıyla sabah kahvaltısında biraraya gelen CHP Büyükşehir Adayı Karalar, ilçenin ekonomisinin ve yaşam standardının tamamen bir çöküş içerisinde olduğunu kaydetti. Kozan’ı kalkındırmanın Adana’yı kalkındırmak anlamına geldiğini vurgulayan Karalar, işadamlarına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

NARENCİYEYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

“Son yıllarda narenciyenin para etmemesi ve dalında kalması Kozan ekonomisine büyük darbe vurdu. Bölgenin ve Adana’nın kalkınmasını istiyorsak narenciyenin değerlendirilmesi gerekir. Narenciyede tesisleşmeye önem vermeliyiz. Yöre üreticisi ve işadamlarıyla birlikte buna çözüm üretmeliyiz. Sizler kalkınırsanız Kozan Kalkınır, Adana kalkınır.”

 

KANDIRMADIĞIM İÇİN AYAKTAYIM

Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda sorunlar yaşanan yollardan hizmete başlayacağını kaydeden Karalar, imar konusunun yazboz tahtasına dönmesinin de önüne geçeceklerini kaydetti.

 

Kendisinin kolay kolay söz vermemekle tanındığını belirten Başkan Karalar, “Çünkü söz vermek demek yapmak demektir. Bu nedenle yapamayacağım hiç bir şeye söz vermem. Buradan sizlere söz veriyorum ilk yapacağım iş sizlerin yollarına ve üreticilerin sorunlarına çözüm bulmaktır. Ben siyasette 46 yıldır varım. Bu her seçimi kazandığım için değil kimseyi kandırmadığımdandır. Zeydan Karalar 46 yıldır siyasette ayakta duruyorsa kimseyi kandırmamasındandır” dedi.

MUHTARLAR BİZİM YOL ARKADAŞIMIZ

Başkan Karalar Kozan’daki çalışmalarında yaşamını yitiren eski Başkanlardan Mustafa Azgın’ın eşi Fatma Azgın ile Kozan Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti.

Seyhan Belediye Başkanlığı görevinde hizmet üretirken her zaman muhtarlarla birlikte karar aldığını kaydeden Karalar, “Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımız. Muhtarlar demokrasinin temel taşlarındandır. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda da tıpkı Seyhan’da olduğu gibi muhtarlarımızla birlikte karar verip hizmet üreteceğiz” diye konuştu.

Başa dön tuşu