SİYASET

Biz bu sorunu çözeriz

“Vatandaşla helalleşmeden anlaşma olmaz”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, Belediye Evleri Mahallesi’nde yıllardır vatandaşın umutla beklediği kentsel dönüşümle ilgili sağlam bir irade gerektiğini belirtti, ayrıca “Vatandaşla helalleşmeden anlaşma olmaz” uyarısında bulundu.
 

YUSUF BAŞ’A BÜYÜK İLGİ VAR
Cumhur İttifakı’nın MHP’li Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş; tüm ilçede ‘Sıkılmadık el bırakmamak üzere’ yoğun bir ziyaret turu yapıyor. Bu kapsamda, Çukurova İlçesinin en büyük yerleşim birimlerinden biri olan Belediye Evleri’nde vatandaşlarla buluşan ve halkın sorunlarını dinleyen Baş; kentsel dönüşüm sözü verilmesine rağmen yıllardır çözüm üretilmeyen mahallede büyük ilgi gördü.

 

BELİRSİZLİK VATANDAŞI TEDİRGNİ EDİYOR
Yusuf Baş “Biliyorum ki burada uzun yıllardır söz verilmesine rağmen ihmal edildiniz. Kentsel dönüşüm sağlandığında Çukurova’nın incisi haline gelecek olan Belediye Evleri Mahallesi kaderine terk edilmiş durumda. Belirsizlik tüm vatandaşlarımızı tedirgin ediyor. Dolayısıyla burada esas olan sağlam bir irade gerekiyor. O irade bizde, milliyetçi üretken gönüllü belediyecilikte var. Burada dikkat edeceğimiz husus şudur. Vatandaşla helalleşmeden anlaşma olmaz. Zorlamayla olmaz, gönülsüz işten hayır çıkmaz. Biz bu sorunu çözeriz” sözü verdi.

 

OKULLARI VE SOSYETE PAZARINI GEZDİ
Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş; hanımların yoğun bulunduğu Sosyete Pazarı’nı da gezdi, tüm esnafa ‘Hayırlı işler’, alış veriş yapan vatandaşlara ‘Hayırlı günler’ diledi. Vatandaşlardan yoğun bir teveccüh gören Yusuf Baş, “Şeffaf, adil, vizyon sahibi, ilkeli, dürüst bir belediye yönetimi ile tüm Çukurova’nın yüzünü güldürmeye talibiz” mesajı verdi.
MHP’den Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ilçedeki bazı okulları da ziyaret ederek, meslektaşlarına ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

Başa dön tuşu