GENEL

Boydak Basın Mensuplarıyla Buluştu

Gölovası'nda Mesut'un Yeri Balık Restorantta ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, projeleri ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler veridi.

 

BAŞKAN BOYDAK: TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI TOPRAĞA GÖMEMEYİZ

 

Bozulan yollar için yama ve parke onarım ekibi kurduklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, " Yol sorunu hakkında vatandaşlarımızdan eleştiri alıyoruz, haklılarda ama tüyü bitmemiş yetimin hakkını toprağa gömdürmem. Yollara şuan başlasak 1 ay içerisinde Ceyhan’ın tüm sokaklarını asfaltlarız. İlçemizde doğalgaz ve su hattı çalışmalarından dolayı yollarımız kazıldı. Yollarımızı şimdi yapsak minimum 20-30 milyon TL civarı milli serveti çöpe atmış olacağız. Neden diye soracak olursanız bu yıl içerisinde su hattı çalışmaları ile yapacağımız yollar tekrar kazılacak. Su hattı çalışması bittiği zaman tüm sokaklarımızda sıcak asfalt çalışması yapacağız’’ dedi.

 

BAŞKAN BOYDAK’TAN KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

 

Kentsel Dönüşüm Projesinin bakanlık düzeyinde protokol imzalarının atıldığının mücdesini veren Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Boydak, "Ceyhan'da ciddi bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Eski mahallelerimiz harabe durumunda dururken tarım alanlarının imara açılması doğru değil. Kentsel Dönüşüm ile ilgili bakanlık düzeyinde protokol imzalandı. Bakanlık ile birlikte yürütülmezse Ceyhan'da kentsel dönüşümün gerçekleşmesi imkansız. Bu bağlamda proje hazırlanıp, bakanlığın 2019 yılı bütçesine dahil edilmiştir. Projemize destek veren Adana millervekillerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

 

CEYHAN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

İlerleyen günlerde projelerinin tamamını basın mensuplarının huzurunda açıklayacağını dile getiren Başkan Boydak, "Şuan projelerimizin tanıtım broşürleri yapılıyor. Yakın zamanda basına açıklayacağız. Tüm projelerimizi 5 yıllık görev süremizde yerine getirip Ceyhan’ın çehresini değiştirmezsem eğer bir daha aday olmam." Şeklinde konuştu.

 

"ADANA’DA CUMHUR İTTİFAKI ZAFERİ YAŞANACAK’’

 

Cumhur İttifakı'nın adayı olarak, Ceyhan başta olmak üzere 15 ilçe ve Adana Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacaklarını dile getiren Boydak; " 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önderliğindeki ülkenin bekası için Cumhur İttifakı oluşturuldu. Çalışmalarımızda görüyoruz ki Cumhur İttifakı’nın tabandaki karşılığı çok yüksek. Allah izin verirse Adana Büyükşehir başta olmak üzere 15 ilçeyi de kazanacağız" dedi.

 

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ve belediye müdürleriyle birlikte gazetecilerle bir araya gelen Başkan Boydak, gösterdikleri ilgiden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti

 

Başa dön tuşu