GENEL

BOYDAK, MUHAMMED BULUT VE YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

Ceyhan Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, Ceyhan Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu' nda yeniden başkanlığa seçilen Muhammed Bulut ve yönetimini tebrik etti. 
 
BAŞKAN BOYDAK: EKONOMİYE KATKIDA BULUNAN ÇİFTÇİLERİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ 
 
Ülke ekonomisi için tarımın en önemli domino taşları arasında olduğuna değinen Başkan Boydak, “Bölgemizin iklim şartları, coğrafi ve stratejik konumu tarıma çok elverişlidir.  İdeal tarım, yani geniş kapsamda tarım yaptığımız takdirde dünyaya rahatlıkla mal satabilecek durumdayız. Üreterek Ceyhan ekonomisine ve ülke ekonomisine katkıda bulunan çiftçi kardeşlerimize müteşekkiriz. Çiftçi kardeşlerimizin daha kaliteli üretim sağlamaları için onları bilgilendiren, yol gösteren her ve sorunlarında yanlarında olan Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammed Bulut ve yönetimini tebrik ediyor yeni görev sürelerinde başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
 
Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak’a ve AK Parti İlçe yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Ceyhan Ziraat Odası Başkan Bulut ise, Ceyhan Ziraat Odası yönetimi olarak bundan sonraki süreçte de çiftçi kardeşlerimize hak ettikleri en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.
 
Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti  gerçekleştiren Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak’a, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, Kadın Kolları Başkanı Emine Sankiraylar ve Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sağlam eşlik etti.

Başa dön tuşu