BÜYÜKŞEHİR

Büyük Türkiye idealine olan inancımızla Toroslardayız

 “TOROSLARDA SİZLER VAR OLDUKÇA ÇUKUROVA BİZLER RAHAT EDERİZ”
27 ailenin 280 dönüm alanda Adana Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği 800 bin çilek fidesini toprakla buluşturduğu Pozantı’nın Karakışlakçı Mahallesi’nde düzenlenen 9. Geleneksel Karakışlakçı Çilek ve Bal Festivali’ne Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katıldı. Programda bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak kırsalda yerinde kalkınma projeleri ile kırsalda yaşayan hemşerilerinin refah toplumuna katılımını arzuladığını ifade ederek ”Toroslarda sizler var oldukça Çukurova’da biz rahat ederiz” dedi.

“ADANA SİYASETÇESİNE TOROSLARI ÖĞRETTİK”
Dağıttığı meyve ve sebze fideleri, hayvan sağlığını korumak için verdiği aşı desteği ile kırsalda yaşayan, çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşan hemşerilerinin yüzünü güldüren Başkan Hüseyin Sözlü, “Hizmetimizi hep yetişmiş olduğumuz milliyetçi fikriyatın çizgisinde yaptık,
Büyük Türkiye idealine inandık, 21. Yüzyıl Adanasına yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırdık ve Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki Adana’nın siyasetçesine Torosları öğreten adam olduk” dedi.
Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından program çeşitli aktivitelerle devam etti.

 
 

Başa dön tuşu