SİYASET

“Çalışmalarımız siyasi bir amaç taşımıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, referandum gününe kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Adana’nın tüm ilçelerinde izi olan Tümer’in bu seferki durağı Karaisalı ilçesiydi. İlçe Başkanı İlhan Şahin, eski milletvekili ve il başkanı Sedat Doğan’ın yanı sıra ilçe yöneticileriyle birlikte ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşen Tümer, 16 Nisan’daki ‘Hayır’ çağrılarının bir siyasi parti çalışması olmadığına işaret etti.
 

 

HAYIR ÇAĞRISI
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar ilçeye bağlı Bekirli ve Emelcik köylerine ziyaretler gerçekleştiren ve kıraathanelerde vatandaşlara seslenen Tümer, “Kendimiz için, partimiz için oy istemiyoruz. Çocuklarımız için, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için hayırlı karar verilmesini diliyoruz” dedi.
Bireyin özgürlüğü için sandıkta ‘Hayır’ çağrısı yapan Tümer, iktidarın 15 yıldan bu yana her istediğini yaptığını, her kanunu çıkardığını ancak son başkanlık sisteminin gereksiz bir dayatmadan ibaret olduğunu vurguladı.

 

 

KİM ENGEL OLDU?
“15 yıldan bu yana çiftçinin, işçinin sorununu çözdüler de biz mi çözmeyin dedik. İşsizliği bitirdiler de biz mi engel olduk?” diye soran Tümer, “Tüm sorunlar ortadayken hiçbir sorunu çözmeyeceği gibi ülkeyi karanlığa sürükleyecek başkanlık dayatmasını kabul etmemiz beklenmesin” ifadelerini kullandı. Tümer, dayatmaya, baskıya, zorlamaya hep birlikte karşı çıkılmasının önemini dile getirdi.

 

 

İlhan Şahin ve Sedat Doğan da CHP’nin tüm kadrolarıyla ülkenin geleceği için çalışma yaptığını, başkanlık sisteminin Türkiye’ye zarar vermesini önlemek için referandumda ‘Hayır’ tercihinde bulunulması gerektiğini belirtti.

 

 

Karaisalı’daki mahalleler arası futbol turnuvasını başlatan CHP’li Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, spor tesislerinin artması gerektiğini vurguladı

 

Başlama vuruşu Tümer’den

 

Milletvekili Tümer, sporun birleştirici gücüne inanıyor

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, gençler için daha çok spor tesisi yapılması gerektiğini vurguladı. Adana’nın Karaisalı ilçesindeki halı sahada düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasının başlama vuruşunu gerçekleştiren Tümer, sporun birleştirici gücüne inandığını kaydetti.
 

 

DAHA ÇOK TESİS ÇAĞRISI
CHP Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin ve eski milletvekili Sedat Doğan’la birlikte futbolcuları ve taraftarları selamlayan Tümer, gençlerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlayan, dostluğu ve kardeşliği pekiştiren bu tür organizasyonların artması için daha çok spor tesisine ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

 

 

Futbolcularla ve taraftarlarla tek tek tokalaşan Tümer, turnuvanın açılış karşılaşması olan Güvençspor-Selampınar karşılaşmasının başlama vuruşunu gerçekleştirdi. Milletvekili Tümer, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Başa dön tuşu