SİYASET

ÇARPIK KENTLEŞMENİN ÖNÜNE GEÇMELİYİZ

"ÇARPIK KENTLEŞMENİN ÖNÜNE GEÇMELİYİZ"

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Ecz Ayşe Sibel Ersoy, "Maalesef Adanamız; imarsız ve ruhsatsız yapılaşması ile çarpık bir kentleşme süreci yaşamaktadır. Bunu kabul etmemiz gerekir. Yıllardır devam eden şehirleşme projelerinin yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle tamamlanamaması, altyapı ve ulaşım konusunda vatandaşlarımıza birçok sıkıntılar yaşatmaktadır" dedi.

 

"SİYASİLERİMİZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SAHİP ÇIKMALI"

 

Büyükşehir Belediyemiz altyapı sistemleri ve ulaşımla ilgili birçok çalışma başlatmış ve bir kısmını tamamlayarak vatandaşları rahatlatmaya çalıştığını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Ecz Ayşe Sibel Ersoy, Büyükşehir Belediyemiz tarafından oluşturulan projelerin işlevselliği ve uygulanması konusunda kendilerine (siyasilere) oldukça büyük görevler düştüğünü söyledi.

 

"ANKETLERLE VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİNE BAŞVURUYORUZ"

 

Bu kentleşme sürecinde yaşanan ekonomik, sosyal ve kültürel demografi değişiklikleri göz önüne alınarak yapılan değerlendirmeler eşliğinde kentimizin daha yaşanır bir hale getirilmesi ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi ile ilgili projelendirme çalışmalarının devam etmekte olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Ecz Ayşe Sibel Ersoy, , "Proje ekibimiz, kamusal alanlarda yaptığımız ve halen devam etmekte olan anketlerimizle vatandaşlarımızın görüşlerini göz önünde bulundurmaktadır" dedi.

 

   

Milliyetçi Hareket Partisi Adana 2. Sıra Milletvekili Adayı Ecz Ayşe Sibel Ersoy, "Türkiye genelinde önemli sorunlardan bir tanesi de trafik ve ulaşımdır. Taşıt sayısının her gün arttığı günümüzde bu durum Adanamızda fazlasıyla hissedilmektedir. Ancak bu durum bütün metropol kentlerde çok ciddi bir problem olarak karşımıza çıkmaktadır" dedi.

 

HAFİF RAYLI SİSTEM

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Ecz Ayşe Sibel Ersoy,Trafik sorununa ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Şehir merkezimizde yaşanan yoğun trafiği azaltmak için ulaşımı toplu taşıma araçları ve raylı taşımacılığa yönlendirecek ve hususi araç trafiğini azaltacak şekilde düzenlemeler yapılması gerekmektedir. Kent ulaşımında daha çok araçların değil insanların ihtiyaçlarına cevap verecek düzenlemeler üzerine gidilmesi gerektiği göz önüne alındığında projelerimizi ve programlarımızı bu koşullara göre düzenlemeliyiz" dedi.

 

MHP Milletvekili Adayı Ecz Farmalog Ersoy, Kent merkezinde yoğunlaşan araç trafiğini azaltmak için yapılması gereken en önemli uygulama projesi olan Kent Ulaşım Planı ile ilgili Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Ecz Ayşe Sibel Ersoy,

, Toplu taşıma araçlarının sayılarının artırılarak ve hafif raylı sistemde yeni güzergâhlar oluşturularak üniversite fakülte bölgelerine ve hastanelere giderken oluşan kent trafiğinin azaltılması sağlanacağını ifade etti.

 
 

Başa dön tuşu