SANAT

ÇDSO SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ’NDE İZDİHAM

Düzenlemelerini ÇDSO Fagot Sanatçısı ve Müdür Yardımcısı Eray İNAL’ın yaptığı konserde, Elis DUBAZ ve Orçun UTLU solist olarak yer aldılar ve en sevilen 45’liklerden, 70 ve 80’lerden parçaları izleyicilere sundular.

Adanalı sanatseverlerin yoğun ilgilerinden ötürü, 541 kişilik salonda bilet temin etme sıkıntısı yaşandığından, aynı konserin ilki saat 18:00’de, ikincisi 20:00’de gerçekleşti. İki konser yapılmasına rağmen maalesef bilet sıkıntısı giderilemedi. ÇDSO yönetimi insanları kırmamak adına her iki konserde de biletsiz izleyici kabul etti ve birçok kişi konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.

ÇDSO, Adanalı sanatseverler ve Adana’nın çevre illerinden gelen sanatseverler bu sıkıntıyı yıllardan beri çekiyorlar. Konserleri izlemek isteyen birçok kişi, salon kapasitesinin azlığından dolayı biletler satışa çıktığı gün tükeniyor ve konsere katılamıyorlar. Eray İNAL programın sonunda izleyicilerin önünde, konseri izlemeye gelen ve hemen hemen hiçbir konserimizi kaçırmamaya özen gösteren Sayın Vali Yardımcılarımız Mustafa AYDIN’dan ve Mustafa YAVUZ’dan Adana’nın önde gelen protokol üyelerinden Konser Salonu talebinde bulundu.

 

Başa dön tuşu