YÜREĞİR

ÇELİKCAN’DAN BAKAN MÜEZZİNOĞLUNA HEDİYE

Yüreğir Belediyesi standını da gezen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu sergilenen el emeği göz nuru ürünleri çok beğendi. Her birinin sanat eseri değerinde olduğunu belirten Bakan Müezzinoğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

 

KÜLTÜREVLERİNDEN BAKANA HEDİYE

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Belediyesi'nin standını gezen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Kültürevlerinde üretilen ürünlerden hediye etti. Kültürevleri hakkında da bilgiler verdi. Başkan Çelikcan Yüreğir'in değişik bölgelerine 11 adet kültürevi yaparak vatandaşların kullanımına sunduklarını belirterek " Sosyal ve kültürel anlamda 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız hizmete açtığımız kültürevlerimizden faydalanıyorlar. 

 

Buralarda her türlü sosyal ve kültürel etkinlik yapılıyor. Meslek öğreniyorlar. Vatandaşlarımıza fırsat verildiğinde çok güzel işler başarıyorlar. Kültürevlerimize gelen vatandaşlarımız burada ürettikleri ürünleri satarak aile bütçelerine katkı sağlıyorlar.

 

YÜREĞİR BELEDİYESİ KAFTAN DEFİLESİ DÜZENLEYECEK

 

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri  öğretmen ve öğrencileri 11 Mart 2017 Cumartesi günü fuar kapsamında "Kaftan Defilesi" düzenleyeceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Geçmişte önemli bir giysi olanve kültürümüzde önemli yer tutan önemli devlet adamlarının giydiği kaftanı yeni kuşaklarla tanıştırmak ve görsel şölen yaşatmak amacıyla bir defile düzenleyeceğiz.

 

Adana'da 3 gün sürecek fuara ve defilemize bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz." diyerek fuar boyunca Yüreğir Belediyesi el sanatları, takı tasarım, ahşap boyama ve tekstil tasarım kursları öğrencilerinin eserlerinin sergileneceğini belirtti.

 

 

Başa dön tuşu