ÇUKUROVA

ÇETİN MUHTARLARA NUTUK ARMAĞAN ETTİ

ÇETİN MUHTARLARA NUTUK ARMAĞAN ETTİ

 

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki mahalle muhtarları ile düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor. Belediye çalışanlarına ve halka dağıtılmak üzere Nutuk bastıran ve ilk olarak meclis üyelerine ardından Halk Günü’ne gelen vatandaşlara Nutuk armağan eden Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu kez muhtarlara Nutuk armağan etti. 27 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Başkan Çetin,

“Bugün dağıttığımız çok kıymetli Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün 'Nutuk' kitabının, 7’den 70’şe herkesçe okunarak özümsenmesini diliyoruz. Bugünlerde Nutuk’u hepimiz okumalı ve okutmalıyız” dedi.

 

MUHTARLARDAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

 

Her ay muhtarlarla buluşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, muhtarlardan mahallelerdeki sorunları ve talepleri dinledi. Başkan Çetin, toplantıya katılan başkan yardımcıları ve birim müdürlerine mahallelerdeki sorunların çözümü için talimat verdi.  Mahalle muhtarları Başkan Çetin’e taleplere ve sorunlara gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti. Sosyal belediyecilik anlamında ilklere imza attıklarını ve projelerinin Türkiye’deki diğer belediyelere örnek olduğunu ifade eden Çetin, “ Muhtarlarla iletişimimiz de Türkiye’de örnek alınacak kapsamda. Sizlerle olan iletişimimiz aynı şekilde hatta artarak devam edecek. Biz muhtarlarımızı belediyemizin o mahalledeki temsilcisi olarak görüyoruz” dedi. Başkan Çetin toplantıdan sonra muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başa dön tuşu