ÇUKUROVA

Çetin yağmur mağduru esnafı ziyaret etti

 Başkan Soner Çetin, geçtiğimiz Cuma günü Adana’nın olağanüstü bir yağışın etkisi altında kaldığını belirterek, esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçen Cuma günü yağan sağanak yağmurda işyerlerini su basan esnafı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Mahfesığmaz Mahallesi 79060 Sokak’a muhtar Kazım Tokgöz ile birlikte giden Başkan Soner Çetin, konumundan dolayı yağmurdan olumsuz etkilenen işyerleri sahipleriyle görüştü ve sorunlarını dinledi. Tek tek esnafı ziyaret eden Başkan Soner Çetin, “Göreve geldiğimizde Çukurova’nın yağışlardan olumsuz etkilenen 7 bölgeyi tespit ettik o dönemde ASKİ ile yaptığımız çalışmada bu eksiklikleri giderdik. Çok şükür o zamandan bugüne çok şiddetli yağmurlarda bile Çukurova’da kayda değer olumsuzluk yaşanmadı. Çünkü belediye olarak her zaman düzenli olarak ızgaraların temizliğini yapıyoruz” dedi.

Başkan Soner Çetin, geçtiğimiz Cuma günü yağan sağanak yağmurun olağanüstü bir meteorolojik olay olduğunu belirterek, “Buna karşın Çukurova’nın genelinde olumsuzluk yaşanmadı. Ancak burada kot farkının olduğu bazı işyerlerini su basmış. Esnafımıza geçmiş olsun diyorum. Burada belirlediğimiz eksiklikleri Büyükşehir ve ASKİ’nin yetkilileri ile paylaşacağız. Esnafımızın mağduriyetinin önüne geçilmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır” şeklinde konuştu.

İşyerini ziyaret ettikten sonra bir işyerinin önünde mahalle sakinleriyle çay içip sohbet eden Başkan Soner Çetin, vatandaşları dinleyip, taleplerini not aldı.

 

Başa dön tuşu