GENEL

Çetinkaya’dan Esendemir’e ‘Hayırlı Olsun

ÇGC’nin bölgede mesleki kuruluş olarak ve Adana ile ilgili projelerin hayata geçirilmesi konusunda önemli bir misyon yüklendiğine dikkat çeken Çetinkaya, “Bu anlayışın yeni dönemde de sürdürüleceğine inanıyorum. Kentin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda gelişimi konusunda bize düşen görev olursa üzerimize düşeni yapmaya, ÇGC’nin yanında yer almaya her zaman hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle Esendemir ve yönetimine yeni dönemde de başarılar diliyorum” dedi.

 

Ülke ve kent gündemiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunulan ziyaret sırasında ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, mesleki faaliyetlerin yanı sıra; Adana’nın başta turizm ve sanayisi olmak üzere ülke genelinde daha iyi noktaya taşınması için çaba harcamaya devam edeceklerini söyledi. Kentin son yıllarda kentsel dönüşüm proğramı çerçevesinde yoğun şekilde yapılaşmaya gittiğini, bu konuda görsel kirliliği önlemek ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek yapılaşma için şehir plancılarına önemli görevler düştüğünü ifade eden Esendemir, “Bu konudaki hassasiyetinizi ve doğru çalışmalarınızı iyi biliyor, takdir ediyoruz. Bundan sonra da bu doğrultuda sunacağınız katkıların daha güzel bir Adana için belirleyici olacağına inanıyoruz. Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür eder, başarılar dileriz” diye konuştu.

 

Ziyarete ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney, yönetim kurulu üyeleri Süreyya Uri Aksoy ve Hüseyin Arat da katıldı. 

Başa dön tuşu