GENEL

CEYHAN’A BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Başkan Kadir Aydar, halkın teveccühünü kazanarak yeni dönemde göreve seçilen mahalle muhtarları ile Ceyhan Öğretmen evinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Borç batağında olan bir belediyeyi devraldığını belirten Başkan Aydar, sahada sürekli çalışan, çözüm üreten genç bir ekip kurduğunu, her şeye rağmen sorunların üstesinden geleceklerini ifade etti.

 

BAŞKAN AYDAR “CEYHAN BELEDİYESİ İFLAS ETMİŞTİR”

Ceyhan Belediyesine gelen hacizlerle borcun 294 milyon olduğunu belirten Başkan Kadir Aydar, “Ceyhan belediyesi şuanda kapılarına kilit vursa hiçbir hizmet yapmasa, maaşları ödemese anca 4 yıl içerisinde borçlarını bitirebilir. Adana Büyükşehir Belediyemizde aynı durumdadır. Ceyhan Belediyesi açık ve net bir şekilde söylüyorum ki, iflas etmiştir. 192 milyon olan borcumuzun üzerine 102 milyon haciz gelmiş ve toplam 294 milyon borcumuz olmuşken, fakat kasamızda sadece 18 bin tl vardır. Biz yine de bahaneler üretmeden, borçların arkasına sığınmadan çok çalışacak, hizmet üreteceğiz” dedi.

 

BAŞKAN AYDAR, “KOLTUKTA OTURMAK İÇİN DEĞİL, ÇALIŞMAK İÇİN GELDİM”

Sürekli sahada olacağını belirten Başkan Aydar konuşmasını şöyle sürdürdü, “Ceyhan’da artık 5 yıl içerisinde hiç durmadan, yorulmadan ve bıkmadan sizlerle birlikte koordineli bir şekilde hizmet vereceğiz. Ceyhanlının birinci gündem maddesi yok ve bugünden itibaren herkes kendi mahallesinin kendi köyünün eksiklerini sıkıntılarını gidermek adına bizlere ulaşacak. Gerekirse kendim sosyal medya üzerinden mesajlarınıza cevap vereceğim. Beni sürekli arayabilirsiniz, birimlerden sorumlu müdürlerim sizin için hizmete hazırlar. Muhtarlarım sizden ricam, müdürlerimi arayın ve onlara iş yaptırın. Gece, gündüz demeden bizlere ulaşabilir talep ve isteklerinizi söyleyebilirsiniz. Bizler ramazan ayı boyunca ayakta olacağız, Ceyhan belediyesi başkan koltuğuna oturmak için gelmedim, hizmet için geldim. Önemli olan koltukta oturmak değil icraat yapmaktır” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu